Out of Stock

Varză Kale Bio

6,00 lei

Preț pe legătură

Stoc epuizat

Compară
SKU: kale-1 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Varza kale este cultivată de peste 2000 de ani, încă de pe vremea romanilor. Mai este numită și borecole sau varza ţăranului. 

Varza kale face parte din familia cruciferelor, la fel ca broccoli, varza clasică, conopida, varza de Bruxelles. Se poate consuma crudă sau gătită sub diverse forme: la aburi, fiartă, sauté, cipsuri crocante la cuptor.

Beneficii:

  • Kale, precum și alte plante cu frunze verzi, este bogată în antioxidanți: betacaroten şi flavonoide.
  • O farfurie de kale conține mai multă vitamina C decât o portocală;
  • Bogată în fibre sănătoase;
  • Menține sănătatea oaselor fiind bogată în calciu, fosfor și vitamina K;
Recomandare de depozitare
Se poate depozita circa 5 zile, în frigider, nespălată (spălarea grăbește deteriorarea). Cu cât trec mai multe zile în care stă în frigider, cu atât gustul ei devine mai înţepător.
Aveți și opțiunea de a o congela după o curățare și pregătire prealabilă, aici găsiți instrucțiuni pas cu pas despre cum o puteți congela astfel încât să-și păstreze aroma și proprietățile.

Nutrienți: 42 calorii, 2,8 g proteine, 0,6 g lipide,  1,7 g fibre, 8,3 g carbohidraţi.

Conține: calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, mangan, Vitamine (A, C, B1, B2, B3, B6, B12, E, K).

Informații suplimentare

legătură

100gr

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Varză Kale Bio”